NETWERK VAN FINANCIËLE TUSSENPERSONEN

logo grofit

Grofit is een samenwerkingsverband van onafhankelijke tussenpersonen in financiële diensten. Elke partner onder de GROFIT-koepel behoudt zijn eigen identiteit, klantenportefeuille en specifieke werkwijze, en zal zich ook als autonome onderneming voorstellen via zijn eigen website en in publicaties. Klanten gaan een verbinding aan met het GROFIT-lid, nooit met de organisatie “Grofit” als dusdanig.

  • Cornelis & Partners met kantoren te Merelbeke, Beveren en Oudenaarde en die reeds meer dan 20 jaar actief is in verzekeringen en immobiliën, biedt tevens vermogensbegeleiding aan onder de noemer Proxifin, verrijkend helder. Proxifin richt zich naar vermogende families, vrije beroepen en ondernemers en onderscheidt zich door hun passie, onafhankelijkheid en jarenlange expertise. Wij begeleiden de klant steeds discreet en adviseren hem op lange termijn.
    www.cornelis-partners.be
    www.proxifin.be
  • Feax vermogensarchitecten bestaat uit doorgewinterde banking professionals die samen een pak ervaring bundelen. We werkten jarenlang in een nichemarkt van grotere vermogens en stellen nu onze ervaring en kennis ter beschikking van een beperkt aantal families. We doen dit met een innovatieve aanpak. Zo verkiezen we om niet langer het beste van één bank naar voor te schuiven, maar om het beste van de markt aan te bieden. Naast onafhankelijkheid ontdekten we bij cliënten ook de nood aan een vast vertrouwenspersoon en dit liefst een leven lang. Als zelfstandig vermogensarchitect kunnen we dit echt waarmaken.
    www.feax.be